skip to Main Content

FysioSulkava tarjoaa fysioterapiaa, kuntoutustahierontaa, energeettistä jäsenkorjausta, tunnekehon hoitoa sekä enrgiahoitoja  toimipisteessä ja kotikäynteinä.

Olen kouluttautunut kesän ja syksyn aikana Suomen Energiahoitajien koulutuksissa fyysisen kehon hoitoon (energeettinen jäsenkorjaus), tunnekehon hoitoon ja energiakehon hoitoihin, olen käynyt syventävät jatkokurssit sekä henkisen tason hoidon koulutukset. Tietoni ja hoitajatasoni löytyvät Suomen Energiahoitojien sivuilta. https://suomenenergiahoitajat.fi/hoitajalista

Olen laajentanut palveluitani liikuntaneuvontaan ja -ohjaukseen. Liikuntapalveluihin kuuluvat muun muassa kuntosaliohjaukset yksilöille ja ryhmille sekä ryhmäliikunta asiakkaiden toiveiden mukaan. Fascia- ja foamroller kehonhuoltotunnit ovat osoittautuneet suosituiksi ja asiakkaat ovat saaneet koko kehoa huoltavia ohjeita rullien, fasciapallojen ja krapojen avulla tehtäviksi. Minulla on myös myytävän kehonhuoltorullat, pallot, tuplapallot ja krapat, opastan mielelläni niiden oikeaoppista käyttöä.

Uutuutena monipuoliset Hyvinvointi- ja Stressinhallintapalvelut. Psyykkinen Valmennus ja Stressinhallinvalmennus sopivat hyvin sekä yksilöille että ryhmille (Yritykset, yhteisöt, seurat). Valmennusten avulla saat työkaluja oman hyvinvointisi kokonaisvaltaiseen parantamiseen: palautumiseen, uneen, ravitsemukseen, liikuntaan ja stressinhallintaan. Kun saat eri osa-alueet paremmin tasapainoon ja kirkastat omat tavoitteesi ja arvosi, niin pääset paremmin tavoitteisiisi ja tehokkuutesi lisääntyy sekä arjessa että työssä. Jaksat paremmin ja olet energinen. Molempien valmennusten menetelmien taustalla on vahva tutkimusnäyttö ja menetelmät perustuvat asiakkaan omiin arvoihin, mikä on tärkeää ja minkälaista elämää haluaa elää. Yhdessä löydetään jokaiselle ne oikeat harjoitteet ja päästään lähemmäs kohti stressittömämpää ja hyvää elämää.

Fysiosulkava on ollut marraskuusta 2019 asti  Firstbeat Hyvinvointianalyysien palveluntarjoaja ja mittaukset/valmennukset onnistuvat yksilöille, ryhmille ja yrityksille eivätkä vaadi henkilökohtaista tapaamista, onnistuu henkilökohtaisella palautteella sekä etäyhteyden avulla. Suosittelen kaikille tätä mittausta stressitasojen, unen palauttavuuden (määrän ja laadun) ja liikunnan terveysvaikutusten kartoittamiseksi.

Rentoutumiseen, unihäiriöihin ja stressinhallintaan on asiakkaiden käytössä Neurosonic-divaani, joka voi auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan arjen, työn ja treenien aiheuttamista haasteista. Asiakkaat kertovan olonsa rentoutuvan, stressitasojensa laskevan ja unen laadun parantuvan jo muutamien käyttökertojen jälkeen. Neurosonicia suositellaan käytettäväksi sarjahoitoina esim 2-3 x viikossa 2-3 viikon ajan, mutta myös lyhyemmät sarjat auttavat unihäiriöissä ja stressaavissa tilanteissa.

Back To Top