skip to Main Content

Hoitotilani ovat siirtyneet kotiini Kyrsyäntie 265 (Sulkava), jossa teen BodyMind Energy Balancing Method Energiahoitoja lähihoitoina, kaukohoitoina sekä skypen välityksellä. Aloitan myös tekemään Kouvolassa näitä samoja hoitoja syyskuun alusta torstaisin ja perjantaisin. Neurosonicaikoja voit myös varata uuteen hoitohuoneeseeni.

Olen kouluttautunut Suomen Energiahoitajien koulutuksissa fyysisen kehon hoitoon (energeettinen jäsenkorjaus), tunnekehon hoitoon ja energiakehon hoitoihin, olen käynyt syventävät jatkokurssit sekä henkisen tason hoidon koulutukset. Tietoni ja hoitajatasoni löytyvät Suomen Energiahoitojien sivuilta. https://suomenenergiahoitajat.fi/hoitajalista

Olen ollut marraskuusta 2019 asti  Firstbeat Hyvinvointianalyysien palveluntarjoaja ja mittaukset/valmennukset onnistuvat yksilöille, ryhmille ja yrityksille eivätkä vaadi henkilökohtaista tapaamista, onnistuu henkilökohtaisella palautteella sekä etäyhteyden avulla. Suosittelen kaikille tätä mittausta stressitasojen, unen palauttavuuden (määrän ja laadun) ja liikunnan terveysvaikutusten kartoittamiseksi.

Tarjoan monipuolisia Hyvinvointi- ja Stressinhallintapalveluita. Psyykkinen Valmennus ja Stressinhallinvalmennus sopivat hyvin sekä yksilöille että ryhmille (Yritykset, yhteisöt, seurat). Valmennusten avulla saat työkaluja oman hyvinvointisi kokonaisvaltaiseen parantamiseen: palautumiseen, uneen, ravitsemukseen, liikuntaan ja stressinhallintaan. Kun saat eri osa-alueet paremmin tasapainoon ja kirkastat omat tavoitteesi ja arvosi, niin pääset paremmin tavoitteisiisi ja tehokkuutesi lisääntyy sekä arjessa että työssä. Jaksat paremmin ja olet energinen. Molempien valmennusten menetelmien taustalla on vahva tutkimusnäyttö ja menetelmät perustuvat asiakkaan omiin arvoihin, mikä on tärkeää ja minkälaista elämää haluaa elää. Yhdessä löydetään jokaiselle ne oikeat harjoitteet ja päästään lähemmäs kohti stressittömämpää ja hyvää elämää.

Rentoutumiseen, unihäiriöihin ja stressinhallintaan on asiakkaiden käytössä Neurosonic-divaani, joka voi auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan arjen, työn ja treenien aiheuttamista haasteista. Asiakkaat kertovan olonsa rentoutuvan, stressitasojensa laskevan ja unen laadun parantuvan jo muutamien käyttökertojen jälkeen. Neurosonicia suositellaan käytettäväksi sarjahoitoina esim 2-3 x viikossa 2-3 viikon ajan, mutta myös lyhyemmät sarjat auttavat unihäiriöissä ja stressaavissa tilanteissa.

Back To Top