skip to Main Content

Johanna Oinonen

Valmistuin 2000 vuoden joulukuussa Mikkelin ammattikorkeakoulusta Savonlinnasta ja olen toiminut keväästä 2001 lähtien ammatinharjoittajana Juvalla, Savonlinnassa ja Sulkavalla. Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa liikkuen ja valokuvaillen.

Työkokemusta minulla on monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien sekä neurologisten asiakkaiden kuntouttamisesta. Myös liikunnallisten ja virikkeellisten ryhmien ohjauksesta työikäisille ja vanhuksille on usean vuoden kokemus. Lisäksi kouluttauduin Stressinhallintavalmentajaksi syksyllä 2018. Olen suorittanut syksyn -19 aikana Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksen ja toimin nyt Hyvinvointianalyysin asiantuntijana ja palveluntarjoajana. Uudet koulutukset pyörähtävät pian käyntiin ja näistä infoan lisää, kun oikea aika on.

Irene Lindström

Valmistuin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Savonlinnasta keväällä 2018, josta lähtien olen työskennellyt Johannan yrityksessä. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa liikunnan ja urheilun parissa.

Koulutus ja sen käytännönläheiset työelämäharjoittelut antoivat fysioterapeutin ammattiin monipuolisen teoriapohjan, jota pääsin hyödyntämään heti töihin päästyäni. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja vammat, joihin pyrin myös kouluttautumaan tulevaisuudessa lisää. 2019 vuoden aikana olen suorittanut 3/4 kurssikokonaisuutta Osteopatiakoulu Atlaksen järjestämästä Manuaalisten taitojen erikoiskoulutuksesta.

Back To Top