skip to Main Content

Olen monipuolinen, innostava ja tsemppaava hyvinvoinnin ammattilainen. Otan huomioon asiakkaan kokonaistilanteen ja pyrin löytämään juuri oikeat keinot ja menetelmät parhaan mahdollisen hoitotuloksen saamiseksi. Saan asiakkaat rentoutumaan ja löytämään omat vahvuudet haastavinakin aikoina. Autan myös monin keinoin kipujen hallinnassa, stressin poistossa, liikunnan ja lihashuollon omaksumisessa sekä ohjaan asiakkaita eteenpäin lempeällä mutta vahvalla otteella. Hoitajana olen ammattitaitoinen ja sopivasti empaattinen, minun hoidettavakseni on helppo tulla.  

Valmistuin 2000 vuoden joulukuussa  ja olen toiminut 2001 keväästä lähtien fysioterapeuttina Juvalla, Savonlinnassa ja Sulkavalla. Työkokemusta minulla on monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien sekä neurologisten asiakkaiden kuntouttamisesta. Myös ryhmien ohjauksesta työikäisille ja vanhuksille on usean vuoden kokemus. Muutaman vuoden aikana olen ohjannut kuntosaliryhmiä sekä tehnyt yksilöllisiä treeniohjelmia asiakkaille.

Omien terveyshaasteiden myötä olen ajautunut opiskelemaan monipuolisesti hyvinvointialaa ja eri menetelmiä saaden koulutuksista työkaluja oman hyvinvointini ja palautumiseni mittaamiseen ja edistämiseen. Taustalla oma vuosien kokemus tavoitteellisesta treenaamisesta ja kilpailemisesta voimanostossa, palautumisen haasteista ja kovan stressin vaikutuksista terveyteen.  Missioni onkin auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja välttää mahdollinen ylikuormittuminen arjessa, treeneissä ja työssä. Hyvinvointi pitää sisällään eri osa-alueita ja itse koen tärkeäksi tasapainoisuuden löytymistä jokaisen omaan arkeen ja sen hetkiseen elämäntilanteeseen. Palautumisen ongelmat näkyvät usein ensin unen häiriintymisenä, siksi suosittelenkin asiakkaita tarkistuttamaan unen laadun ja palautumisen määrän Firstbeat Hyvinvointianalyysillä, itselleni teen mittauksen 2-3 kertaa vuodessa.

Tänä kesänä löysin Suomen Energiahoitajien energiahoitaja koulutuksen, jonka olenkin suorittanut tiiviillä aikataululla voidakseni auttaa asiakkaitani vieläkin paremmin. Koulutuksen ja omien hoitojen myötä työkykyni on parantunut ja aiemmin vaivanneet kivut loppuneet. Asiakkaat ovat saaneet todella hyviä tuloksia jopa kroonistuneisiin kipuihin, asentovirheisiin, stressiin, tunneongelmiin ja väsymykseen. Hoidoissa käytettävä menetelmä on Bodymind Energy Balancing Method, joka yhdistää eri energiahoito-tekniikoita.

Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa liikkuen, valokuvaillen ja mökillä rentoutuen. Maalaan myös intuitiivisesti tauluja akryylimaaleilla. Voit nähdä teoksiani toimipisteessäni ja halutessasi ostaa niitä kotiin tai työpaikalle.

-Johanna Oinonen

Koulutustaustaani:

Fascia ja Foamroller ohjaajakoulutus kevät 2017

Stressinhallintavalmentaja syksy 2018. (Trainer4You)

Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus kesä 2019-syksy 2019 ja toimin nyt Hyvinvointianalyysin asiantuntijana ja palveluntarjoajana. (Firstbeat)

Neurosonic-Koulutus kevät 2020

Psyykkinen Valmentaja kevät 2020. (Trainer4You)

Fyysisen kehon hoito / Energeettinen jäsenkorjaus kesä 2020 (Suomen Energiahoitajat)

Tunnekehon hoito heinäkuussa 2020 ja Energiahoito elokuussa 2020 (Suomen Energiahoitajat)

Jatkokurssi 1 ja jatkokurssi 2 syys- lokakuussa 2020 (Suomen Energiahoitajat)

Henkisen tason hoito lokakuussa 2020 (Suomen Energiahoitajat)

 

Back To Top