skip to Main Content

Psyykkinen Valmennus

Valmistuin juuri Trainer4Youn Psyykkiseksi Valmentajaksi. Kiinnostuin koulutuksesta, koska olen huomannut ihmisten tarvitsevan psyykkistä ohjausta ja valmennusta selvitääkseen haastavista vaiheista elämässään. Monilla on liikaa stressiä, ihmissuhdeongelmia, jännittämistä & ahdistuneisuutta, jotka vaikeuttavat arjessa ja työssä selviytymistä sekä heikentävät huomattavasti hyvinvointia. Monesti voidaan huonosti eikä edes tiedetä mistä paha olo johtuu. Koultuksen avulla opin kirkastamaan omat arvoni, mitkä asiat ovat minulle tärkeitä ja toteutuvatko ne arjessani. Opin myös käytännön harjoitusten avulla kuinka esteitä saadaan poistettua ajattelusta ja käyttäytymisestä niin että toiminnan aloittaminen mahdollistuu ja motivaatio säilyy. Ohjasin koulutukseni aikana harjoitusasiakkailleni 5-6 kerran valmennusjaksot, joiden avulla sain heti opit käytäntöön ja asiakkaille. Psyykkisen valmennuksen päätavoitteena on asiakkaan psykologisen joustavuuden lisääntyminen ja käyttäytymisen muuttuminen ja näiden osalta päästiin hyviin lopputuloksiin. Jos kiinnostuit jakoet että voisin auttaa sinua psykologisen joustavuuden lisäämisessä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Valmennus toimii hyvin lyhyinäkin 1-2 kerran tapaamisina tai tarvittaessa voidaan tavata vaikka 10 kertaa.

Back To Top