skip to Main Content

Energeettinen Jäsenkorjaus harjoittelija

Aloitin kesäkuun alkupuolella Suomen Energiahoitajien järjestämän Fyysisen kehon hoito koulutuksen. Kävimme kaksipäiväisessä koulutuksessa läpi teoriaa, hoitomenetelmiä sekä käytännön harjoittelua. Energeettistä jäsenkorjausta harjoittelimme pienryhmissä toisillemme ja kokemukset hoitomuodosta ovat hyvät. Itse koin saaneeni heti ensimmäisestä koulutuspäivästä ja hoidoista apua rintarangan alueen jäykkyyksiin ja myös jalat toimivat paremmin lenkillä käydessäni. Myös usein toistuvat päänsäryt ovat hellittäneet.

Olen nyt käyttänyt menetelmää harjoitusasiakkaiden tutkimisessa ja hoidossa sekä yksittäisissä kivun hoidoissa. Asiakkaiden kiputilat ovat hellittäneet tai hävinneet kokonaan, lihaksisto on rentoutunut ja puolierot kehosta ovat tasoittuneet. Keho ja mieli ovat hoitojen aikana rentoutuneet ja monet ovat kertoneet aineenvaihdunnan vilkastuneen. Menetelmä on turvallinen ja lempeä, ja tutkiminen hoidon aikana antaa hoidon vaikuttavuudesta tietoa jo hoitoa tehdessä.

Koulutus jatkuu 4-5.7 Tunnekehon hoidolla / hoitomenetelmillä ja elokuun alussa Energiahoidolla. Harjoitusasiakkuudet ovat hyvällä mallilla ja hoidoista saatujen kokemusten perusteella voin suositella kaikille tätä menetelmää. Toimii perusteellisena 60-90 min tutkimuksena/hoitona koko kehon hyvinvoinnin parantajana ja lyhyenä menetelmänä pienempien kiputilojen hoitoon. Tulkaa rohkeasti kokeilemaan.

Back To Top