skip to Main Content
Käytössämme Nyt EPassi – Hyvinvointi

Käytössämme nyt ePassi – Hyvinvointi

ePassi on nykyaikaisin henkilöstöetujen maksuväline. Edut ovat aina mukanasi, et tarvitse erillisiä maksuvälineitä.

Työnantajalle

Työnantajilla on mahdollisuus tarjota laaja valikoima erilaisia työterveyshuollon ulkopuolisia hyvinvointipalveluita. Sen trendi kasvaa hurjaa vauhtia ja syynä on tietenkin entistä suurempi tietoisuus henkilöstön hyvinvoinnin merkityksestä myös yrityksen hyvinvointiin ja sen taloudellisiin tuloksiin.

ePassi on tuonut ensimmäisenä markkinoille työnantajien tarjoamien palveluiden maksuvälineen. ePassi Hyvinvointi -etu kattaa kaikki työnantajan henkilöstölleen tarjoamat hyvinvointipalvelut.

Tuettavia palveluita ovat muun muassa hieronta, fysikaalinen hoito, työterveyden ulkopuolelle jäävät lääkäripalvelut (esim. silmä-, hammas- ja muut erikoislääkärit), optikkopalvelut ja sairaan lapsen hoitopalvelut.

Verottomia hyvinvointietuja voi tarjota työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Työnantaja kirjaa työterveyssuunnitelmaan palvelut, joita ePassilla on mahdollista maksaa. Työnantaja pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan käyttötilastoja verkkopalvelussa, mutta ePassin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot pysyvät varmassa turvassa. ePassi Hyvinvointi toimii samalla periaatteella kuin kaikki muutkin tuotteemme: kustannukset perustuvat aina ePassin toteutuneeseen käyttöön ja helppo hallinnointi edistää työnantajankin hyvinvointia.


Alla video, kuinka helppoa ePassilla maksaminen on:

Back To Top